Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Измените на Законот за државјанство не се за усогласување со Европско законодавство, туку за одржување на владеачко мнозинство!

  Владата го пушти Предлог-законот за измена и дополнување на Законот за државјанство во собраниска процедура со Европско знаменце. Со измените: се предвидува скратување на периодот за...

  Заедничкото решение е најава за ново сериозно загрозување на македонската државност – преговорите со Бугарија мора итно да прекинат!

  Во пресрет на состанокот на Советот на ЕУ, каде ќе се одлучува за стартот на преговорите на Македонија и Албанија со ЕУ, на чиј...

  Dimitar Apasiev: Nova Levica, angažovana muzika i kultura

  Интервју на претседателот на Левица, Димитар Апасиев за регионалниот музички портал ,,Рокомотива". Интервјуто е дел од серијалот ,,Нова левица - ангажирана музика и култура",...

  Последни објави