Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Во време на пандемија министерството на Шахпаска крати помош за нега на деца

  Негрижата и игорантниот однос кон најранливите категории го обележа целиот мандат на социјалдемократската власт, а тоа особено дојде до израз за време на пандемиската...

  Со еколошката такса премиерот го задолжува народот наместо бизнис – загадувачите

  Најавата на премиерот Заев за еколошката такса, под изговор за намалување на употребата од нафта и нафтени деривати и трансферирање кон зелени горива, претставува...

  Последни објави