Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Левица – Битола: Битола, Венеција на Балканот

Денес бевме сведоци за негрижата на ЈП Нискоградба за канализацијата и целосниот хаос после дождовите кои ја зафатија Битолската околина. Иако нашата градоначалничка се...

ЛО Прилеп: Општинските власти години наназад со милионски суми го ограбуваат народот

За десетина години, Општина Прилеп е „легално ограбена“ скоро 12 МИЛИОНИ евра со тендери дадени на само неколку „блиски“ приватници за патна инфраструктура, или...

Последни објави