Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Дали „зелената” ДУИ го штити сопственикот на „Ресорт Радика”, Шериф Рамука од Косово?

Локалниот Огранок на Левица Гостивар веќе еднаш ја информираше јавноста за проблемите со кои се соочуваат вработените во Ресорт Радика, с.Леуново. Се работи за...

Последни објави