Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Левица Карпош: Карпошани не ги забораваат лагите на Стефан Богоев

    Како никој градоначалник претходно, Богоев ги излажа жителите на Општина Карпош . Од предизборните ветувања останаа само видео записите кои се вистински доказ за...

    Последни објави