Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Партизираното претпријатие „Национални Шуми” 40 години нема спроведено попис на шумите

Државното јавно претпријатие „Национални шуми“, наместо да биде во функција на заштита на шумскиот фонд, претставува биро за вработување на нестручни партиски кадри, поради...

Последни објави