Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Способност е Арачиново и Шутка да бидат пред Аеродром во капитални инвестиции!

Многу лапсузи и несериозност, легален грабеж и празнење на касата на општината, партиски вработувања и непотизам, избори на сомнителни и некадарни раководители, ЕУ знаменце...

Последни објави