Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Симонов: Општи флоскули, недостаток на индикатори, ниска вклученост на јавноста и оценување се само дел од слабостите во програмите на Општина Свети Николе

    На петтата и шестата редовна Седница на Советот на Општина Свети Николе беа изгласани програмите за работа на Локалната самоуправа за 2022 година. Советникот од...

    Последни објави