Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Додека владејачкото мнозинство свесно и плански ја води државата кон дезинтеграција, директорот на ДЗС повторно се заканува со затворски казни

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Откако група програмери укажаа на низа пропусти и недостатоци на апликацијата за попис на дијаспората, кој започна на 1 март, првиот човек...

Последни објави