Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Војна: Нападот врз Сирија е продолжување на војната

    Пред неколку дена, на 6. април 2017, американската морнарица изврши напад на воздушната база Ал Шајрат во централната област на Хомс во Сирија. Нападот...

    Последни објави