Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Солидарност со жителите на Париз и Бејрут

Изразуваме сочувство и солидарност со Парижани и жителите на Бејрут и сите кои страдаа во вчерашните терористички напади во овие две земји. Коренот на ваквите...

Последни објави