Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Безбедноста на учесниците во сообраќајот на последно место на листата на приоритети на Општина Делчево

Веќе 30 години дел од црните точки по патиштата низ Општина Делчево остануваат на последно место за решавање на листата на приоритети на локалните...

Последни објави