Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  СООПШТЕНИЕ

  Зголемувањето на акцизата за нафта според Левица, е погрешна мерка и во однос на економијата и во однос на заштитата на животната средина. Враќањето...

  Покана за прес – Регулација на македонското извршно право

  Почитувани новинари и претставници на медиумите, Политичката партија „Левица“ денес, понеделник (5 декември 2016 година), во рамки на својата предизборна кампања, ќе одржи прес-конференција пред Комората на извршители на РМ,...

  СООПШТЕНИЕ – Нарушување на универзитетската автономија

  Левица најостро го осудува противуставниот и противзаконитиот упад на вооружените и униформирани безбедносни структури во автономната територија на најстариот Државен универзитет „Св. Кирил и...

  СООПШТЕНИЕ – Левица ја прифаќа поканата од КИРМ

  По одржаната прес-конференција на претставниците на Иницијативниот одбор за формирање на политичката партија „ЛЕВИЦА“, на ден 5 декември 2015 година, која предизвика огромен интерес...

  Последни објави