Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Резимирање на 12-та седница и ставот на Левица-Битола за одлуките

Поминавме исцрпувачки ден, седница која траеше 14 часа, обвинувања и лаги но на крај маските паднаа. Пред седницата двата советници беа повикани од пазарџиите да...

(Видео) Левица – Битола: Бесплатен превоз за социјално ранливите категории, средношколците и студентите!

„Нашиот предлог е следен: -Еден ден бесплатен превоз за средношколци и студенти; -Еден ден бесплатен превоз за категоријата пензионери; -Во двата дена бесплатен превоз за социјално ранливите...

(Видео) Левица – Битола: По барање на советничката група на Левица, кое го доставивме до локалната самоуправа, денес сме сведоци на расчистување на депониите...

„По барање на советничката група на Левица, кое го доставивме до локалната самоуправа, денес сме сведоци на расчистување на депониите кај Кркардаш. Ова е само...

(Видео) Левица – Битола: Левица кажа стоп за узурпирање на плодни земјишта и нивна пренамена!

„Бидејќи е потенцирано дека овие барања се одобрени барања од страна на комисијата за урбанизам на Општина Битола, не знам која е причината за...

Левица – Битола: Локалната власт од СДСМ повеќе трошела на канцелариски материјали отколу на социјала

„Милионските суми кои се споменуваат во проценти се пари на граѓаните, ние им должиме објаснување како Совет од претходната гарнитура, како и од новата...

Левица – Битола: Предвидена реализација на проект-предлози од Левица со усвојување на програмата за работа на Општина Битола

По завршувањето на четвртата седница на Советот на Општина Битола, ги резимираме активностите на локалниот огранок на Левица-Битола. Со усвојување на програмите за работа...

Последни објави