Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Предлог за заштеда на електрична енергија при експлоатација на уличното осветлување

    Со оглед на високите цени на електричната енергија, а со тоа и зголемувањето на сметките за електрична енергија за улично осветлување за 270%, денеска...

    Последни објави