Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  11-та седница на Советот на Општина Карпош: Советниците на Левица во Општина Карпош против трендот на бетонизација

  Другари и другарки, Ве известуваме дека на 11 – та седница на Советот на Општина Карпош која ќе се одржи во петок (01.07.2022 година), на...

  Поликлиниката во Бутел само во предизборните ветувања на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

  Жителите на општината Бутел во последиве пет години требаше да добијат поликлиника каде ќе можат достоинствено да се грижат за своето здравје. Но, тоа...

  Иницијатива на Левица – Гази Баба за решавање на проблемот со јавниот транспорт во Ќерамидница

  Недозволиво е во Град Скопје, населба која граничи со Аеродром, Центар и Автокоманда да нема автобуска линија. Покрај специфичната географска позиција на Ќерамидница, за...

  Oпштина Аеродром потрошила 36.000 евра на приватни адвокати во три години

  Советниците од Левица побараа од службите во Oпштина Аеродром увид со кои адвокатски друштва соработувала општината и колку пари се потрошиле за нивните услуги...

  Советниците од Левица ќе бараат одговорност за рушењето на Работнички Универзитет

  Почитувани сограѓани, би сакале да ве известиме дека денес советниците од Левица побараа од одделението за урбанизам да се достават следните документи за објектот...

  Општина Илинден предводена од ВМРО ДПМНЕ потрошила 4.1 милиони денари за консултантски услуги

  Општина Илинден во периодот од 2019 година до мај 2022 година потрошила неверојатни 4.1 милиони денари за консултантски услуги кон Адвокатското друштво Китановски. Од овие...

  Последни објави