Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Усвоена иницијативата на советникот на Левица, Саше Јанчев, за борба против партиски вработувања

На 12 седница на Советот на Општина Гевгелија едногласно беше усвоена Предлог одлуката на советникот на Левица која ја обврзува општинската администрација огласите за...

Иницијатива на Левица – Гази Баба за решавање на проблемот со јавниот транспорт во Ќерамидница

Недозволиво е во Град Скопје, населба која граничи со Аеродром, Центар и Автокоманда да нема автобуска линија. Покрај специфичната географска позиција на Ќерамидница, за...

Oпштина Аеродром потрошила 36.000 евра на приватни адвокати во три години

Советниците од Левица побараа од службите во Oпштина Аеродром увид со кои адвокатски друштва соработувала општината и колку пари се потрошиле за нивните услуги...

Советниците од Левица ќе бараат одговорност за рушењето на Работнички Универзитет

Почитувани сограѓани, би сакале да ве известиме дека денес советниците од Левица побараа од одделението за урбанизам да се достават следните документи за објектот...

Општина Илинден предводена од ВМРО ДПМНЕ потрошила 4.1 милиони денари за консултантски услуги

Општина Илинден во периодот од 2019 година до мај 2022 година потрошила неверојатни 4.1 милиони денари за консултантски услуги кон Адвокатското друштво Китановски. Од овие...

Очаен обид на СДСМ да им се додвори на земјоделците од гевгелискиот регион

Вчера во Гевгелија советникот во МЗШВ Трајан Димковски заедно со пратениците од СДСМ Марија Костадинова и Панчо Минов ги бранеа своите неуспешни земјоделски политики...

Последни објави