Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Битола: Големо ништо за битолчани од ветениот мултифункционален спортски комплекс

    Како град препознатлив по спортот, Битола е оставен без никаква спортска рекреација за младите. Мултифункционалниот комплекс од локалната агенда на СДСМ пред четири години,...

    Последни објави