Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Апасиев за лицемерието на европските бирократи

    „За лицемерието на европските бирократи, па и на Американците, зборува тоа што американската амбасадорка го поздрави пописот, додека од Европска унија молчат како риби....

    Последни објави