Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Каде завршија сто илјади денари наменети за 10 средношколци?

Во Програмата за социјална заштита за 2020 година, се издвоени 300.000 денари од Буџет на Општина Делчево за наградно патување на најдобрите 10 ученици од СОУ...

Последни објави