Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Битола: Големо ништо за битолчани од ветениот мултифункционален спортски комплекс

Како град препознатлив по спортот, Битола е оставен без никаква спортска рекреација за младите. Мултифункционалниот комплекс од локалната агенда на СДСМ пред четири години,...

Пратеникот Борислав Крмов ќе гостува во емисијата Стадион на Радио Мрежа Канал 77

Утре, 20 февруари 2021, со почеток во 10:00 часот, пратеникот Борислав Крмов, ќе гостува во емисијата Стадион, на Радио Мрежа Канал 77. Ќе се...

Последни објави