Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Владата да ја намали акцизата на бензинот – буџетот да го полни од џебот на олигархијата

    Во вакви кризни моменти, каде што цените на бензинот растат вртоглаво, Владата треба да застане на страната на сиромашните и да ги намали давачките...

    Последни објави