Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Стечајците повторно извисени

Владата повторно пред избори се сети на стечајците, но само за да ги искористи за политички маркетинг, а не за суштински да ги реши...

Средба на пратеникот Борислав Крмов со стечајци од ,,Центро”

Денес, пратеникот Борислав Крмов оствари средба со претседателот на координативното тело за заштита на капиталот на АД ,,Центро" во стечај - Џенан Џеладин. Некогашниот...

Последни објави