Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Борислав Крмов: Левица поднесе предлог – закон за обештетување на стечајците

    Денес, пратеникот на Левица, Борислав Крмов одржа прес-конференција во Собранието на Република Македонија, каде го презентира новиот предлог - закон за материјално обезбедување на...

    Последни објави