Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    СДСМ и ДУИ гласаа против обезбедување на стечајците

    Со 34 гласа ЗА, 42 ПРОТИВ и 1 воздржан, предлог - законот на Левица за материјално обезбедување на стечајците по кратка постапка не се...

    Последни објави