Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Стечајците повторно извисени

    Владата повторно пред избори се сети на стечајците, но само за да ги искористи за политички маркетинг, а не за суштински да ги реши...

    Последни објави