Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Поради интересите на САД, Македонија поддржува агресија и притисок кон Куба

Пред десетина дена во своето обраќање до нацијата, претседателот Марио Дијаз Канел објави дека САД сакаат да предизвика внатрешна социјална катастрофа во Куба, барајќи...

Последни објави