Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Јакимовски го саботира Советот за да удоволи на урбанистичката мафија

(прес-конференција на Бранко Ристов, претседател на Советот на Општина Карпош) „Како претседател на советот на Општина Карпош од редовите на Левица, првично, се обраќам поради...

Левица – Карпош: На советниците на Левица не им беше дозволено поднесување анкетни листови – ќе гласаат против ДУП кој не ги содржи забелешките...

Вчера беше крајниот рок за поднесување анкетни листови во однос на предложените Детални урбанистички планови за Влае 2 (СЗ19) и за Жданец и дел...

ЛО Карпош: Како синот на Јакимовски стана сопственик на земјиште во Бардовци?

Според податоците на Агенцијата за катастар на недвижности, Гоце Јакимовски поседува три парцели во Бардовци. Станува збор за парцелите 449/19, 486/2 и 487/2 кои...

Амнестијата на Јакимовски е срамна – секој што згрешил мора да одговара

Амнестијата која со закон ја доби Стевче Јакимовски е срамна и понижувачка за жителите на Општина Карпош. Секој градоначалник, но и функционер што згрешил...

Последни објави