Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Биографиите на новоназначените амбасадори се недостапни за јавноста

Минатата недела Претседателот на Републиката имаше средба со новоназначените амбасадори. Дипломатски претставници од страна на оваа власт беа назначувани и во неколку наврати претходно,...

Од иста ситуација не може да се продуцираат две вонредни состојби

  Претседателот на РМ – сосема противуставно, паушално и арбитрарно, донесе нова, т.е. втора деклараторна Одлука за утврдување на постоење на вонредна состојба дополнителни 30...

Последни објави