Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Исмаил: Државата е отуѓена!

    „Ние полека-полека ги отуѓуваме сите работи што ги има оваа земја. Ја отуѓуваме националната култура, ги отуѓуваме нашите симболи, отуѓуваме она што е државност,...

    Последни објави