Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Струмица: АД Водостопанство отпишува долгови на фирми блиски до Заеви

Одборот на директори на државното претпријатие АД Водостопанство, на крајот на месец април, донесе одлука да го отпише долгот во износ од 1.007.964 денари...

Јавните објекти во градот се заеднички на сите нас, а не се полигон за остварување на нечии профити!

Локалниот огранок на Левица од Струмица најстрого ги осудува вандалските чинови кои се случуваат околу салата Партизан како и внатре во Отворениот Граѓански Универзитет...

Последни објави