Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во предлог буџетот власта скратува 140 милиони денари од студентите

Во рекордниот предлог-буџет на владата на СДС и ДУИ, кој нема никаква развојна компонента, 140 милиони денари се скратени од ставката „Студентски стандард”. Откако студентите...

СООПШТЕНИЕ – Нарушување на универзитетската автономија

Левица најостро го осудува противуставниот и противзаконитиот упад на вооружените и униформирани безбедносни структури во автономната територија на најстариот Државен универзитет „Св. Кирил и...

Последни објави