Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Крмов: Левица поднесе предлог законски измени за апанажа на работниците и поголема субвенција за студентски оброк

„Нашиот прв обид за укинување на апанажата на функционерите не успеа, затоа што очигледно политичката класа во Македонија мисли дека е избрана за народот...

Последни објави