Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Реакција на текстот „ЕКСКЛУЗИВНО: И ЛЕВИЧАРИТЕ БАРАЛЕ ПАРИ ОД „МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА“

На порталот pravosudstvo.mk вчера се појави текст со наслов „Ексклузивно: И левичарите барале пари од Медиа Принт Македонија“ во авторство на новинарот Љубиша Станковиќ....

Продолжува судскиот процес против членот на Президиумот на Левица, Здравко Савески

Денес, понеделник, 29 мај, во 13.00 во Основниот суд 1 Скопје ќе продолжи судскиот процес против членот на Президиумот на Левица, Здравко Савески заради...

Судскиот прогон против Мариглен Демири продолжува

Денес, во 12 часот е закажано новото рочиште на судскиот процес против Мариглен Демири поради учество на минатогодишните протести по повод аболицијата на Ѓорѓе...

Продолжува судскиот процес против нашиот член Здравко Савески

Утре, петок 7 април, во 11.30 во Основниот суд Скопје 1 ќе продолжи судењето на нашиот член Здравко Савески заради неговото учество во протестите...

Продолжува судскиот прогон против истакнати членови на Левица

Денес, вторник, 24 јануари 2017 во 11.30 е закажано ново рочиште на судскиот процес против Мариглен Демири поради учество во протестите минатата година. Протестите одамна...

Последни објави