Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Заев и Гаши да отстапат од јавно договореното мешање во судската власт

    Гаши и Заев, со цел да ја спасат актуелната криминална групација на власт, договорија 47 одговорни раководни позиции во државните институции да бидат доделени...

    Последни објави