Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Кумановските шуми под напад на шумска мафија – државата молчи

    Не сме изненадени, но сепак сме крајно загрижени поради вестите дека шумска мафија продолжува да ровари по најубавите шуми низ Македонија, а тоа се...

    Последни објави