Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Прилеп: Инспекциите продолжуваат во заштита на Горан Сугарески и неговите бизниси

Долгогодишниот државен фукционер од редовите на СДСМ (поранешен Министер за транспорт и врски, директор на Царинска управа и кандидат за градоначалник на Прилеп) свесно...

Левица – Прилеп: Надлежните инспекции во заштита на директорот на Царинска управа – Горан Сугарески

Бројни прекршувања со узурпирање на јавна површина и прикривање на фактичка сопственост. Неформалниот сопственик на Кафе-Клуб Табу и Ла Пиаца во Прилеп - Горан Сугарески,...

Последни објави