Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Од иста ситуација не може да се продуцираат две вонредни состојби

    Претседателот на РМ – сосема противуставно, паушално и арбитрарно, донесе нова, т.е. втора деклараторна Одлука за утврдување на постоење на вонредна состојба дополнителни 30...

  Шверцувањето на двојазичноста и „џебното вето“ на Претседателот

  Ако се држиме само до правните аспекти на носењето на Законот за употреба на јазиците, недозволиво и правно невозможно е со т.н. обичен закон...

  Последни објави