Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

По поднесената кривична пријава од Левица, седниците за пратеничките прашања се враќаат во Собранието

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, по пауза од една година се одлучи да свика посебна собраниска седница за пратенички прашања. Свикувањето на оваа седница...

Последни објави