Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Кршењата на работничките права мора да запрат!

До Левица ЛО Делчево секојдневно пристигнуваат жалби, поплаки и молби за помош од работници, коишто работат во текстилните фабрики во Општина Делчево, а кои...

Последни објави