Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во својот мандат Темелковски потрошил 11 милиони денари на непродуктивни трошоци

За катастрофалното владеење на Филип Темелковски во Кисела Вода, говори фактот што во неговиот мандат не е реализиран ниту еден капитален проект во општината,...

Кисела Вода против урбаната мафија во спрега на градоначалникот Темелковски

Локалниот огранок од Кисела Вода го поддржува утрешниот протест против спорниот ДУП, со кој се предвидува речиси 100 згради во Кисела Вода. Протестот ќе се...

Последни објави