Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Со прекршочните казни за фирмите кои работат со мазут само се замајува јавноста

  Скандалот со увоз на токсично масло ја откри системската неправилност кога е во прашање заштитата на здравјето на граѓаните, наспроти бизнис - интересите на...

  Како Вице Заев доби земјиште во Кавадарци од Јанчев по цена од 1.250 денари за метар квадратен?

  Секој чиј бизнис толку зависи од динамиката во власта ќе се обидува вешто да игра на два фронта. Во две актуелни теми се гледа...

  Последни објави