Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Центар

  НЕ ОТВОРАМ ВРАТА - теренска акција на Левица - Центар против фингираниот попис во сред ПАНДЕМИЈА Од почеток на пандемијата, Скопје бележи 51.714 случаи на...

  #НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Тетово

  ЛО Левица Тетово против фрингиран попис! ЛО Левица Тетово во време на пандемија и лош закон за попис, ги повикува тетовчани да ја подджат кампањата #НеОтворамВрата,...

  Последни објави