Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Во Тетово се прави сериозна повреда на Уставот со отворање на клубови на УЧК

Отворањето на клубови во Тетово, невладини организации за величење на паднатите борци на УЧК, е уште само едно уривање на уставниот и државен поредок...

Неспособноста на ДУИ ги остави учениците без учебници

Во текот на вчерашниот ден, министерот за образование Јетон Шаќири изјави дека оваа учебна година МОН ја пречекува поподготвено отколку минатата - без набавени...

Излези и гласај за Левица – заокружи број 13

Oвa e историски миг за Тетово, гледајќи ја поголемата политичка слика и државниот интерес на Републиката, наша политичка должност – како нова генерација на...

Предизборни партиски вработувања во Тетово

Непосредно пред одржување на Локалните избори за избор на членови на Совет во Тетово се рашири веста дека партијата на Гаши вработила 50 лица...

Поклон, почит и тага за загинатите кај Карпалак

Со поклон, почит и тага пред спомен обележјето кај Карпалак почна одбележувањето на трагичниот настан кај месноста Карпалак. На 8 август 2001 година на...

Предизборен спот на Левица за Локални избори 20 август 2022 во Општина Тетово

Локални избори за членови на Совет на Општина Тетово 20 август 2022 година. Левица за Тетово. Заокружи број 13. https://www.youtube.com/watch?v=rOLLE2_2ilQ

Последни објави