Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Тетово: Старо-Нови лажни ветувања на зелената ДУИ

Во изборната програма за градоначалник за општина Тетово, сега веќе зелената Теута на ДУИ, ветуваше подобрување на елементарните неопходни услови за една урбана средина...

Левица – Тетово: Училишниот двор од ОУ “Лирија” претворен во паркинг

Тетовчани се загрижени од автомобилите паркирани во дворот на основното училиште „Лирија“ во Тетово. Тие велат дека ако можат со возилата и во училиштето...

Тетово во „зелената“ боја на ДУИ

ДУИ на следните локални избори влегуваат со порака дека мора да се менуваат и да се адаптираат на новите времиња т.е. да бидат про-ЗЕЛЕНА...

И по пет месеци, новите тетовски автобуси не мрднале од мртва точка

Тетово без градски превоз и по пет месеци од набавката на петте автобуси од страна на општината. На 17 јануари 2021 година, во Тетово пристигнаа...

Тетово повторно без вода – од Општината ни трага ни глас!

РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ По трет пат во неполни два месеци Тетово повторно е оставено без вода за пиење и други основни потреби на жителите. Тетово веќе...

Се попишуваат и оние кои немаат државјанства – политичката и манипулативната намера со пописот потврдени и од самите владини функционери

Додека владините функционери именувани од страна на СДСМ, на чело со директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС), ја убедуваат јавноста дека пописот е...

Последни објави