Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Град Скопје, Општина Сарај и Владата обединети во уништувањето на езерото Треска

  Работниците во 1978 година солидарно и преку самопридонес го изградија езерото Треска, објектите и камповите околу него. Последните десетина години ова место намерно се...

  Левица – Центар: Зошто може да се спроведе конкурс за „Треска”, но не и за „Холидеј Ин”?

  Пред три дена, Општина Центар на Електронскиот систем за јавни набавки и официјалната веб-страна на Општина Центар (конечно!) го објави Конкурсот за изработка на...

  Последни објави