Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Собранието сепак ги изгласа штетните измени во законот за социјална заштита за кои алармираше Левица

    Собранието ги усвои измените и дополнувањата на Законот за социјалната заштита, со кои се усложнуваат процедурите за стекнување и користење на правата кои ги...

    Последни објави