Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Од владеењето на СДСМ најголема колатерална штета имаат работниците

Во борбата на СДСМ со ветерници и целосно насочено внимание на искривување на сликата која ја претставуваат во јавноста, единствена колатерална штета се работниците. Оваа...

Поддршка за иницијативата на КСС

Почитувани, Би сакале да ја известиме јавноста дека Левица - Трудов Сектор ја поздравува иницијативата на КСС за будење и обединување на работничката класа преку...

Последни објави