Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Министерката се обидува да манипулира со изборот на директор во ДСУЛУД „Лазар Личеноски“?

Откако ДСУЛУД „Лазар Личеноски“ ја заврши изминатата учебна година со скандалот кога в.д директорот силеџиски се обидуваше да го организира приемниот испит за време...

Царовска додека автократски воведува дигитализација не умее ниту свидетелства да испорача

Деновиве, додека министерката Царовска е на турнеја низ државава во посета на празни училишта и наместени трибини, по којзнае кој пат на виделина излегува...

(Видео) Крмов кон Царовска: Ја уважувате етничката, а ја продлабочувате социјалната дискриминација

„Во типичен НГО манир, значи етничката и родовата дискриминација вие ja уважувате и донесувате некои мерки за да ја намалите, но социјалната дискриминација ја...

Последни објави