Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Богдановиќ да си даде оставка доколку не може да се справи со урбаната мафија!

Центарот на Скопје се’ повеќе наликува на бетонска џунгла за која никој од надлежните немаат никаква волја да се стави во ред. Секое ќоше...

#НеОтворамВрата – Теренска активност Левица – ЛО Центар

НЕ ОТВОРАМ ВРАТА - теренска акција на Левица - Центар против фингираниот попис во сред ПАНДЕМИЈА Од почеток на пандемијата, Скопје бележи 51.714 случаи на...

Богдановиќ користи гужва пред крајот на мандатот за уште неколку „бонбона” бизниси

Случајност или не, токму пред завршетокот на мандатот на градиначаникот Саша Богдановиќ, уставен суд го укина мораториумот за градежни активности во Центар. За само...

Последни објави